- Osagaiak:
- Koko birrinduta Vahine 125g
- Azukrea
125g - Arrautza
1
2. Nola egin:
- Lehenengoz, 3 osagaiak molde batean mugitu homogeneoa izan arte.
- Ondoren,all bal zati handi batean kokito formekin, hau da, biribila,ipini.
- All bal zati hori laberako plaka batean egon behar da.
- Labea 200 gradutara berotu eta kokitoak sartu.
- 7 minutu eta gero, labetik atera eta all baletik kendu.
3. Gomendioak:
- All bal-ean gurina pizka bat ipini gero kokitoak ondo kentzeko
- Kokitoen artean distantzia utzi,haien artean ez itsasteko.
- Kokitoan labean daudenean bijilatu, momentu onean kentzeko.
Espero dut gustatzea,
Aitor Perez 2 dbh c
ematen du oso goxoa dagoela nik igual egiten dut
ResponderEliminaritxura ona dauka
ResponderEliminarbueno ona,ona para 'tirar coetes' ez daude normal daude jaja
ResponderEliminarEste comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarpinta hona dauka,baina ez dut gustoko kokitoak, zentitzen dut aitor
ResponderEliminarjon alonso 2dbhc
ResponderEliminarkaixo,
nik irakurri ostean etxean frogatu dut eta oso oso gozo dago!!
Eskerrik asko AITOR...
oso ondo aitor ia denbora ba daukazun eta ekartzen dizkiguzu ajajajaaj
ResponderEliminaroso onak atera zaizkit eskerrik asko aitor
ResponderEliminarnik igual egiten dut asteburu honetan! ea nola ateratzen zaidan!jajaoso erraza iruditzen zait errezeta hau eta!
ResponderEliminar